Tijdelijke maatregel:

Door de maatregelen i.v.m. het corona virus geven wij  omenteel geen theorielessen.

Als dat weer mogelijk is zullen we dat op onze website en/of facebook pagina vermelden.

Auto theorie halen

Waarom een theorieopleiding.

Een goede kennis van de verkeersregels is belangrijk om goed auto te kunnen rijden. Het is dus verstandig om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van de theorie. Om je goed voor te bereiden op het theorie examen kun je bij de Kinkelder Rijopleidingen de theorie opleiding volgen.
Voordat je kunt beginnen aan je praktijkexamen of Tussentijdse Toets (TTT) moet je je theorie-examen gehaald hebben.

Een hogere kans van slagen.

Het voordeel van een theorie opleiding is dat je alle benodigde kennis opdoet en mogelijk nog belangrijker: je kunt vragen stellen als je iets niet begrijpt. Ook oefenen we examens zoals ze bij het CBR worden afgenomen.

Klassikale lessen.

We verzorgen regelmatig klassikale lessen op ons kantoor in Duiven. Het voordeel van deze lessen is dat je op korte termijn je theorie onder de knie kunt krijgen. Je volgt een dagcursus en doet je theorie examen binnen een korte periode daarna. Voordeel van klassikale lessen is ook dat je met je docent en medecursisten direct vragen kunt bespreken als je iets niet begrijpt.

Bekijk hieronder wanneer we weer een theoriecursus hebben. Een geschikte datum gevonden? Neem dan contact met ons op!

Privéles.

De theorie opleiding is ook mogelijk in privéles, voor bijvoorbeeld moeilijk lerende of anderstaligen. Dit is mogelijk op afspraak. Voor meer informatie kunt je met ons contact opnemen per email of bel gewoon.

E-learning of theorieboeken.

Als moderne rijschool bieden we natuurlijk ook online mogelijkheden aan om je theorie te leren en te oefenen. Wil je geen cursus volgen en morgen zelf al beginnen met leren voor je theorie examen? Dat kan!

Je kunt bij ons een e-learningcode aanschaffen om je theorie te leren. Je krijgt dan een digitaal boek, met digitale oefenexamens. Deze code krijg je toegestuurd via de mail.

Heb je liever theorie uit een boek? Dat kan ook! Je kunt deze op onze vestiging of via jouw rijinstructeur aanschaffen, maar je kunt ook online bestellen in onze webshop.

Overzicht met data theorieopleidingen

Wil je meteen je 1e autorijles inplannen? Klik op onderstaande button.

Aanmelden rijbewijs personenauto